Gratis sykkelservice

Gratis sykkelservice


Tid


5.11 kl 10 kommer Bypakke Grenlands mobile sykkelverksted hit. De tilbyr enkel service med sjekk av bremser, gir, olje og luft samt mulighet for å legge om til vinterdekk. Det er også mulighet å få skiftet bremseklosser og wire, men deler må i så fall medbringes eller kan kjøpes direkte hos det mobile sykkelverkstedet. Informer i så fall om dette i skjemaet når du registrerer deg.

Med Covid-19 er det i år ekstra viktig å bidra til at flere som vanligvis ville valgt å parkere sykkelen og reise kollektivt eller bruke bil til å velge å bruke sykkelen lengre. Bypakke Grenland tilbyr derfor de 150 første som melder seg som førstegangsvintersyklister å få et piggdekk gratis. Det andre dekket kan kjøpes annet sted og medbringes eller handles på det mobile sykkelverkstedet, så blir de lagt om gratis av sykkelmekanikerne.

Det mobile sykkelverkstedet driftes av erfarne sykkelmekanikere både på elsykler og vanlige sykler fra Scushi.

NB! For å bli med på tilbudet må du melde deg på påmelingslinken innen 2.11 kl 12 og sykkelen må være plassert i gangen ved inngangen mot fjellet i bakgården senest kl 10 den 5.11, merket med navn og telefonnummer. Det er kun sykler som er påmeldt på forhånd og merket som vil bli fulgt opp denne dagen.