Indoor Cup 2024

Indoor Cup 2024


Arrangør: Telemark bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 02.03.2024 00:30

Tid


Sted

Vis kart

Indoor Cup

Vi er klare for Indoor Cup 2024. Håper dere også er klare.

Bedriftsidretten i Telemark er arrangør og formålet er at bedrifter og vennegjenger skal kunne samles til en sosial og morsom cupdag.

I tillegg til selve spillet ønsker vi å skape en sosial arena, hvor det er rom for å ta en prat med både medspillere og motspillere, det blir lett servering med kaffe og litt å spise mellom kampene. Her kan alle fra 16 år delta og vi oppmuntrer bedrifter, foreninger og vennelag til å melde seg på.

Indoor Cup blir avholdt i Skjærgårdshallen i Langesund lørdag 9.mars. Kampene blir spilt i flerbrukshallen og fotballhallen.


Tidspunkt og registrering

Selve cupspillet avholdes mellom kl. 10.00-17:00*. Registreringen åpner kl.9. Vi har også en gjennomgang av spillereglene kl.9:30.

*Avhenger av antall påmeldte lag.


Idrettene

Idrettene vi tilbyr er kanonball og fotball.

I kanonball er det kun åpen klasse. Det vil si at det ikke er krav til kjønnsfordeling. Vi spiller med seks spillere, fem ute + en konge/dronning. Det er plass til åtte lag. Kampene foregår i flerbrukshallen.

I fotball tilbyr vi både åpen klasse og dame-klasse. I åpen klasse er det ingen krav til kjønnsfordeling. Vi spiller med fem spillere ute + en keeper. Det er plass til seks lag i hver klasse. Kampene foregår i fotballhallen.

Hvordan kampoppsettet blir avgjøres av antall påmeldte lag. Vårt mål er at alle lag skal få minst fem kamper hver, og at alle lagene skal få pause imellom kampene*.

*Med forbehold.


Heiagjeng

Vil du ikke delta som spiller, men ønsker å heie på din bedrift eller et vennelag? Da er du også velkommen! Vi kårer til og med Cupens heiagjeng. Det er lov å være kreativ :)

Priser

Avgiften dekker deltakelsen for hele laget, dommeravgift, baneleie og bevertning mm.

Medlemslag: 2890,- 

Ikke-medlemslag: 3390,- 


Påmelding

Påmelding vi "Påmeldingsknappen" øverst på siden. Da kommer du inn på Profixio. Det er kun lagnavn og lagleder som vi trenger informasjon rundt i påmeldingen. Påmeldingen er bindende.

Påmeldingsfrist er fredag 1.mars. Fra 15.februar kommer lag som melder seg på inn på en venteliste. Alle lag kommer med så lenge det er plass.

Ved påmelding etter 1.mars er man ikke sikret plass, grunnet kampoppsettet som settes opp. Påmelding etter 1.mars gir også et etteranmeldingsgebyr på 1000,-, da vi må endre kampoppsett.


Servering

Det bli servert kaffe, frukt og noe søtt i kafeteriaen i Skjærgårdshallen, som er gratis for deltakere. Lunsj kan kjøpes i kafeteriaen. 


Sosialt etter cupen

Etter cupen har vi reservert bord i restauranten på Quality Hotel Skjærgården (ved siden av Skjærgårdshallen), for de lagene som ønsker det. Dette er en koselig arena hvor dere som kollegaer kan få en helaften, og gjøre noe aktivt og sosialt sammen.


Spilleregler

Vi forholder oss til generelle regler for idrettene, men det vil være egne turneringsregler som omhandler tid, størrelse på bane og antall spillere. Dette kan du lese mer om under de aktuelle idrettene.


Ansvar

Alle lag deltar på eget ansvar. Det er ikke forsikring inkludert i kontingenten. Vi anbefaler at lagene selv ordner forsikring.


Antidoping

Norges Bedriftsidrettsforbund er underlagt antidoping Norge. All bruk av ulovlige preparat og dopingmidler er forbudt. Det kan bli foretatt tester under turneringen.


Diskriminering, hets, vold og trakassering

All form for diskriminering, hets og trakassering er forbudt og vil bli straffet med rødt kort og utestengelse fra turneringen. Alvorlige tilfeller kan føre til anmeldelser.


Kutyme

Her stiller alle på lik linje. Vi skal ha det gøy, være inkluderende å alltid gi et hilsende blikk til dine medspillere. Sammen skaper vi aktivitetsglede og har det gøy sammen.


Forsikring

NBIF operer ikke med lisens og forsikring er ikke inkludert i sine kontingenter. All deltakelse på eget ansvar.

Vi oppfordrer alle til å tegne lags-forsikring eller individuell forsikring via vår samarbeidspartner eller ha sine personlige forsikringer i orden. For mer informasjon og bestilling av forsikring her.


For spørsmål ta kontakt med Trine Strømfjord Gjerstad:

E-post: trinestromfjord.gjerstad@bedriftsidretten.no

Telefon: 976 83 889


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.